Contact

Wat kan Vi voor jouw organisatie betekenen?

Wat kan Vi voor jouw organisatie betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek. Dat kan digitaal al in 30 minuten, maar is nog leuker als we een een kop koffie bij jullie op kantoor komen drinken. Tijdens een korte demo laten wij niet alleen zien hoe Vi vrouwen van 40+ ondersteunt, we gaan ook in op de impact, het uitrollen en het integreren van Vi binnen jouw organisatie.

Direct demo / belafspraak plannen
Contact

Of stuur ons een bericht

Vragen, tips of opmerkingen, ze zijn allemaal welkom. Stuur ons gerust een bericht! Liever meteen een demo of bel-afspraak inplannen? Dat kan bovenaan deze pagina.

Meer lezen over de impact van de overgang?

Whitepaper

Meer lezen over de impact van de overgang?

Download onze whitepaper

Whitepaper

Meer weten over Vi?

Vrouwengezondheid is lang onderbelicht gebleven, wat het begrip van het vrouwenlichaam beïnvloedt. Met een grote groep vrouwen van 40+ op de arbeidsmarkt, is het de hoogste tijd voor verandering. Vi leidt naar een toekomst waar elke vrouw inzicht in haar lichaam heeft, onafhankelijk. Sluit je aan bij onze missie voor een begripvolle werkomgeving?

Bij Vi snappen we dat de overgang uniek is. We bieden daarom begeleiding en steun voor vrouwen en werkgevers. Ons platform geeft niet alleen inzicht en controle, maar ook praktische oplossingen om iedereen door deze periode heen te helpen.

Team Vi