Vrouwen in de overgang

Hét platform voor vrouwen in de overgang

Hét platform voor vrouwen in de overgang

We helpen vrouwen grip én begrip te krijgen tijdens deze levensfase vol veranderingen. Vi Health staat voor actie, begrip en empowerment. Lees verder om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen met ons platform en krijg exclusieve toegang tot een webinar over slaap en de overgang.

Ik wil het webinar bekijken
Vrouwen in de overgang

Dat is belangrijk, want de overgang doe je niet 'ff'

45 jaar

Dit is de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw in de overgang komt.

8-15 jaar!

Dat is hoe lang de overgang kan duren.  Het is echt een hele levensfase.

96%

van de vrouwen ervaart klachten, je bent dus niet alleen!

Wat doet Vi Health?

  • Inzicht geven: Met de ‘overgangscheck’ ontdek je of en waar je in de overgang bent en krijg je heldere informatie over jouw specifieke situatie. 
  • Grip op jouw symptomen: Door middel van het loggen in je dagboek in de app kun je jouw cyclus, klachten en triggers eenvoudig bijhouden. Vi analyseert en informeert je op basis van deze gegevens. 
  • Support op jouw manier: De app is gevuld met begeleide programma's, webinars, spreekuren met experts, ervaringsverhalen, nieuws en andere waardevolle informatie over de overgang, samengesteld met hulp van diverse experts. 
  • 1-op-1 medische consults: Overgangsconsulenten van de Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulenten (VVOC) staan klaar om je te helpen met jouw vragen en klachten, geven advies over leefstijl en voeding, en informeren over behandelingsmogelijkheden.
Vi-app

Écht betrouwbare informatie en support zonder drempel

Het vinden van betrouwbare informatie over de overgang kan een uitdaging zijn. Er is zoveel te vinden, maar welke tips werken nu echt? En hoe weet je dat iets klopt? Daarom hebben wij Dayenne, Head of Health bij Vi, met een achtergrond als leefstijlarts en huisarts, om de kwaliteit van alles rondom het platform te waarborgen. Daarnaast deelt zij haar kennis via webinars en kennissessies. Verder werken wij nauw samen met de Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulente (VVOC), dé beroepsvereniging van verpleegkundig overgangsconsulenten in Nederland. Onze overgangsconsulenten staan klaar voor een 1:1 consult en een persoonlijk behandelplan, speciaal voor jou!

Dayenne Ubachs Head of health bij Vi
Head of Health bij Vi & dokter
Dayenne Ubachs
Heidi Hop overgangsconsulente VVOC en Vi
Overgangsconsulent
Heidi Hop
Linda ter Woerds VVOC
Overgangsconsulent
Linda ter Woerds
Desiree VVOC overgangsconsulente voor Vi Health
Overgangsconsulent
Désirée Groot-Engelsman
Anita Feddema overgangsconsulente VVOC voor Vi Health
Overgangsconsulent
Anita Feddema
Marijntje Kelter VVOC overgangsconsulente voor Vi Health
Overgangsconsulent
Marijntje Kelter

Webinar overgang & slaap

Lig jij 's ochtends om 5 uur al klaarwakker in je bed of moet je 's nachts herhaaldelijk 'even afkoelen'? Dan is dit webinar voor jou!

Slaapproblemen zijn een veelvoorkomend probleem tijdens de overgang. Daarom bieden we een exclusief webinar aan, gepresenteerd door Dayenne Ubachs, Head of Health bij Vi, met een achtergrond als huisarts en leefstijlarts. In dit webinar bespreekt ze diepgaande inzichten over de overgang en hoe Vi Health daarbij ondersteunt.

In dit webinar leer je waarom slaap zo belangrijk is tijdens de overgang. Maar ook welke veranderingen in je lichaam invloed hebben op je slaap. En krijg je praktische tips en leefstijlaanpassingen die je slaap kunnen verbeteren. Ook leggen we uit hoe je met behulp van Vi Health grip kunt krijgen op overgangsklachten.

Als luisteraar van de ‘We zijn toch niet gek podcast’ krijg je exclusief toegang tot dit waardevolle webinar. Klik op onderstaande button om het webinar te ontvangen in je mail. Het is vooraf opgenomen, zodat jij het kunt kijken wanneer het jou uitkomt, wel zo makkelijk!

Ik wil het webinar bekijken
Slapen tijdens de overgang

Vi Health via werkgevers en verzekeraars

Vi Health is nu exclusief beschikbaar via werkgevers en verzekeraars. Dit betekent dat je mogelijk via je werkgever of verzekering toegang kunt krijgen tot onze diensten. 

Hier zijn enkele voorbeelden van verzekeraars en werkgevers met wie wij samenwerken: Nationale Nederlanden, Helan, De Online Drogist en Albeda.

Wil je dat jouw werkgever Vi Health ook aanbiedt? Of dat er een kennissessie over de overgang georganiseerd wordt? Verwijs ze dan door naar onze speciale werkgeverspagina. Of neem contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen via danielle@vihealth.nl.

Vi voor werkgevers
Vi Webinar Overgang & Slaap

Vi Health is beschikbaar via

Nationale Nederlanden Vi Health
Alleo
Albeda College
deonlinedrogist.nl
CS Opleidingen
Helan
DCMR
znwv

Webinar over slaap & de overgang

Exclusief toegang tot het webinar

Webinar bekijken