Vi logo

Veelgestelde vragen

Brandende vragen, duidelijke antwoorden

Veelgestelde vragen

Voor gebruikers

Ik krijg een foutmelding bij het verifiëren van mijn e-mailadres. Hoe komt dat?

Je moet ervoor zorgen dat je de verificatiemail opent op je mobiele apparaat, met je e-mailapp. Als je de e-mail al op je desktop hebt geopend, kun je een nieuwe verificatiemail aanvragen door op de knop 'E-mail opnieuw verzenden' te tikken. Als je nog meer problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@vihealth.nl.

Biedt de app toegang tot professionele erkende experts?

Ja, de app biedt de mogelijkheid om contact op te nemen met professionele erkende experts die gespecialiseerd zijn in de overgang en die je advies kunnen geven en vragen kunnen beantwoorden.

De app crasht. Wat kan ik doen?

Begin eerst met het volledig afsluiten en opnieuw starten van de app. Als dat het probleem niet oplost, overweeg dan om de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via support@vihealth.nl of WhatsApp. We zijn hier om je te helpen!

Hoe kan deze app me helpen tijdens de overgang?

Met deze app krijg jij de regie over je overgang en begrijp je wat er in je lichaam gebeurt, zodat hormonale schommelingen je niet meer overvallen. Dankzij de combinatie van technologie en gezondheidszorg, biedt de app je feitelijke informatie en gepersonaliseerde ondersteuning. Dit helpt jou om deze levensfase beter te begrijpen en je overgang soepeler te ervaren.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice als ik een probleem heb?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via support@vihealth.nl.

Hoe kan ik de app installeren en gebruiken?

Om de Vi Health app op jouw apparaat te installeren, ga je naar de Google Play Store of de Apple App Store, afhankelijk van jouw apparaat. Typ "Vi Health" in de zoekbalk. Wanneer je de app gevonden hebt, klik je op 'Installeren' of 'Downloaden'.

Zodra de installatie voltooid is, open je de app en volg je de instructies op het scherm om je te registreren. Houd er rekening mee dat je een specifieke code nodig hebt om de app te kunnen gebruiken. Deze code kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vihealth.nl. Nadat je de code hebt ontvangen, vul je deze in tijdens het registratieproces in de app. Daarna ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan!

Hoe kan ik feedback geven of mijn ervaringen delen met de app?

We stellen jouw mening zeer op prijs! Deel alsjeblieft jouw ervaringen of suggesties via het feedbackformulier in onze app, of stuur ons een e-mail op hi@vihealth.nl. We horen graag van je, want jouw feedback speelt een cruciale rol bij het continu verbeteren van onze app.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kunt je account verwijderen in de instellingen van de app onder de tab "Profiel". Let op, dit zal al je persoonlijke gegevens en geschiedenis uit de app verwijderen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Je kunt je persoonlijke gegevens wijzigen in de instellingen van de app onder de tab “Profiel".

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Ben je je wachtwoord niet vergeten maar wil je deze wijzigen, ga dan naar de tab ‘Profiel’ in de app. Daar vind je de optie om je wachtwoord te wijzigen. Volg de stappen die daar worden weergegeven.

Hoe kan ik notificaties/meldingen beheren?

Notificaties kunnen je helpen je symptomen bij te houden en meer inzicht te krijgen in jouw overgang. Je kunt zelf bepalen of je pushmeldingen en e-mailnotificaties aan of uit wilt zetten. Ga naar ‘Profiel’ in de app om ze te beheren. Je kunt de meldingen ook beheren in de instellingen van je telefoon of apparaat onder ‘meldingen’.

Hoe lang na het downloaden van de app kan ik verwachten resultaten te zien?

Het is belangrijk om te begrijpen dat de ervaring van elke vrouw met de overgang uniek is. Voor sommige vrouwen kan het gebruik van onze app al snel leiden tot een verbeterd inzicht en betere omgang met de overgangssymptomen. Anderen hebben mogelijk meer tijd nodig om de voordelen te ervaren. Het is belangrijk om de app consistent te gebruiken en je symptomen bij te houden.

Hoe nauwkeurig en betrouwbaar zijn de gezondheidsinformatie en -adviezen in de app?

Onze inhoud is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de informatie en adviezen die we verstrekken nauwkeurig en up-to-date zijn. Wij werken nauw samen met de VVOC, de Vereniging van Verpleegkundig Overgangsconsulenten, die ervoor zorgen dat de informatie medisch geverifieerd en betrouwbaar is.

Hoe vaak moet ik de app gebruiken om de maximale voordelen te krijgen?

We adviseren je om de app dagelijks te gebruiken, zodat je de meeste informatie krijgt over je overgangssymptomen en hoe deze zich ontwikkelen. Het dagelijks gebruik van de app helpt ook bij het genereren van een nauwkeurig en persoonlijk plan voor het beheer van de symptomen.

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens behandeld? 
Heeft mijn werkgever toegang tot mijn gegevens?

We geven prioriteit aan de bescherming en vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens en verzamelen alleen wat nodig is voor specifieke doeleinden, zoals het aanbieden van digitale consulten en het verbeteren van jouw gebruikerservaring met gepersonaliseerde inhoud. Belangrijk is dat we je gegevens nooit delen met jouw werkgever en ze niet gebruiken voor marketing zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe wordt de gepersonaliseerde informatie gegenereerd?

De gepersonaliseerde informatie wordt gegenereerd op basis van de gegevens die je invoert bij het aanmelden en tijdens het gebruik van de app. Dit kunnen vragen zijn over je gezondheid, levensstijl, overgangssymptomen, enz. Deze gegevens worden vervolgens verwerkt door onze geavanceerde algoritmen om gepersonaliseerde informatie en aanbevelingen te geven.

Ik ben een man en ik ben geïnteresseerd in het leren over de overgang om mijn partner te ondersteunen. Kan ik de app ook gebruiken?

Hoewel de app specifiek is ontworpen voor vrouwen die door de overgang gaan, kan iedereen die geïnteresseerd is in het leren over de overgang de app gebruiken. Het delen van kennis en begrip kan zeer nuttig zijn voor partners, familieleden en vrienden van vrouwen in de overgang.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik dit resetten?

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, geen zorgen! Op het inlogscherm vind je de optie 'Wachtwoord vergeten'. Volg eenvoudig de stappen die daar worden weergegeven om je wachtwoord te resetten.

Ik heb nog geen overgangssymptomen. Kan ik de app nog steeds gebruiken

Ja, je kunt de app nog steeds gebruiken als je nog geen overgangssymptomen hebt. De app kan je in feite helpen voorbereiden op de overgang door je te voorzien van informatie en aanbevelingen over hoe je kunt omgaan met je gezondheid tijdens de overgang.

Ik heb problemen met inloggen. Kunnen jullie mij helpen?

Zeker, probeer in eerste instantie je wachtwoord te resetten via de app. Mocht je nog steeds toegangsproblemen ervaren, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via support@vihealth.nl of WhatsApp. We staan klaar om je te helpen!

Ik krijg foutmeldingen in de app. Wat betekenen deze en hoe kan ik ze oplossen?

Wij helpen je graag verder. Foutmeldingen kunnen variëren. Neem een screenshot en stuur deze naar onze klantenservice via support@vihealth.nl zodat we je specifiek kunnen helpen.

Is de app toegankelijk voor alle fasen van de overgang?

Ja, deze app is voor jou gemaakt, ongeacht in welke fase van de overgang je je bevindt. De inhoud is speciaal ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens de perimenopauze, de menopauze zelf en de postmenopauze. De nadruk ligt op de perimenopauze, de fase waarin je de meeste veranderingen ondergaat. We begrijpen dat elke fase van de overgang uniek is, met eigen uitdagingen en symptomen. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan informatie, hulpmiddelen en ondersteuning te bieden om jou in elke fase te helpen.

Kan ik mijn gegevens uit de app exporteren?

Ja, het is mogelijk om je gegevens te exporteren vanuit de app. Om dit te doen, ga je naar je profielpagina in de app. Daar vind je de optie om je gegevens te downloaden. Volg de instructies op het scherm om dit proces te voltooien. Let op: het kan even duren voordat je alle gegevens hebt ontvangen, afhankelijk van de hoeveelheid informatie die is opgeslagen.

Met wie moet ik contact opnemen als ik technische problemen ondervind met de app?

Ervaar je technische problemen? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar support@vihealth.nl.

Waarom kan ik mijn e-mailadres niet op mijn computer verifiëren als ik me aanmeld voor de Vi app?

Bij het aanmelden bij de Vi app moet je je e-mailadres bevestigen met je mobiele telefoon. Om je aanmelding af te ronden, ga je naar de e-mail app op je mobiele telefoon en volg de instructies die in de e-mail staan.


 

Waarom werkt de app niet op mijn apparaat?

Begin met het controleren van je internetverbinding en de beschikbare opslagruimte op je toestel. Als de problemen niet zijn opgelost, overweeg dan om de app te deïnstalleren en vervolgens opnieuw te installeren. Mocht je daarna nog steeds moeilijkheden ondervinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wat betekent de naam Vi?

Vi staat voor kracht in het Latijn. Daarnaast klinkt Vi klinkt fonetisch voor FE-male (Vi-male), vrouw in het Engels. Ook staat Vi voor (la) Vie - leven in het Frans.

Wat gebeurt er als ik een dag oversla?

Als je een dag overslaat, heeft dit geen invloed op je voortgang in de app. Echter, consistent gebruik van de app kan leiden tot een beter inzicht in je symptomen en hoe je ermee om kunt gaan. Als je een dag mist, pak dan gewoon de draad op waar je was gebleven.

Wat is de VVOC en hoe werken jullie samen?

De VVOC, kort voor Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulenten, is hét kenniscentrum over de overgang in Nederland. Overgangsconsulenten aangesloten bij de VVOC bieden onafhankelijke en erkende specialiseerde hulp aan vrouwen in de overgang.

De consulenten hebben een geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd die wordt erkend door de gynaecologen van de Dutch Menopause Society, en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom wetenschappelijk onderbouwde begeleiding van overgangsklachten.

De overgangsconsulenten van de VVOC verifiëren de informatie die wij delen in de Vi app. Daarnaast kan je een afspraak aanvragen met een consulent via de app voor jouw persoonlijke vragen over de overgang.

Werkt de app op zowel Android- als iOS-apparaten?

Ja, onze app is beschikbaar en geoptimaliseerd voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Zijn er gevolgen voor mijn verzekering als ik de app gebruik?

Nee, het gebruik van de app heeft geen gevolgen voor je verzekering. De app is ontworpen om een aanvullende ondersteunende tool te zijn en vervangt geen traditionele medische zorg. Het is belangrijk om je arts te blijven raadplegen voor je gezondheidszorgbehoeften.

Zijn er regelmatig updates voor de app?

Ja, we werken de app regelmatig bij om nieuwe functies toe te voegen en eventuele fouten te verhelpen.

🇧🇪 Hoe lang mag ik de app gratis gebruiken? En wat gebeurd er hierna?

De app mag je drie maanden gratis gebruiken, dit gaat in vanaf het moment dat jij een account aanmaakt. Na drie maanden een account te hebben zullen wij een maandelijkse betaallink sturen van €6,70 zodat jij jouw account kan bijven gebruiken. Dit is maandelijks opzegbaar. Wil je dit niet dan zal jouw account op inactief worden gezet, deze kan je altijd weer op actief zetten zodra jij dat wilt.

🇧🇪 Worden mijn gegevens gedeeld met Helan?

Jouw gegevens worden met niemand gedeeld. De enige die toegang heeft tot de gegevens die logt/invult ben jezelf. Wist je dat je deze wel makkelijk kunt delen met jouw huisarts of menopauze consulent door deze in een pdf uit te draaien? Dit alles is ook te lezen in onze privacy statement en algemene voorwaarden.

🇧🇪 Hoe kan ik mezelf uitschrijven bij Vi?

Je kan altijd uitschrijven als gebruiker bij Vi als het niet past bij wat jij op dat moment nodig hebt. Dit kan door een mailtje te sturen naar support@vihealth.nl. Je zou ons erg helpen door in dit mailtje aan te geven waarom Vi niet bij jou behoeftes past.

🇧🇪 Ik ben Belgische menopauze consulente. Kan ik mij aanmelden als expert via jullie platform?

Dit is voor ons altijd interessant! Hoe meer waarde wij kunnen bieden door verschillende experts aan te bieden hoe meer impact we kunnen maken. Stuur ons een mail naar info@vihealth.nl met jouw expertise & CV dan nemen we contact met je op.

🇧🇪 Kan ik de app ook gebruiken in het Frans?

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar in het Frans.

🇧🇪 Krijg ik mijn consult vergoed?

In België krijg je je consult op dit moment nog niet vergoed. Dit komt omdat we tot nu toe verbonden zijn met overgangsconsulenten in Nederland. We zijn op dit moment bezig om Belgische menopauze consulenten op het platform aan te kunnen bieden. Deze vallen onder de vergoeding die Helan biedt.

🇧🇪 Waarom biedt Helan dit aan haar leden aan?

Het Vi platform zet zich in voor vrouwengezondheid specifiek gericht op de overgang. Op dit moment is daar nog niet genoeg aandacht en tijd voor. Met Vi geloven we erin dat we vrouwen preventief kunnen helpen tijdens de overgang. Dit doen we door de klachten inzichtelijk te maken en snelle toegang tot juiste informatie en handige functies in de app. Hierdoor krijg jij meer grip en begrip op de overgang.

Voor werkgevers

Wat is het doel van de Vi app?

We hebben de Vi app speciaal voor jou ontworpen om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens je overgang. We bieden je gepersonaliseerde informatie, hulpmiddelen en toegang tot experts, alles wat je nodig hebt voor een soepele en begrijpelijke overgang.

Hoe dragen de Vi diensten bij aan het verminderen van ziekteverzuim?

Helaas zien we in veel bedrijven dat het verzuim in de overgangsleeftijd hoger ligt dan in andere leeftijdscategorieën. Uit onderzoek weten we dat 35% van het verzuim in Nederland veroorzaakt wordt door overgang gerelateerde klachten.  

Dit komt allereerst doordat de grote meerderheid (c.90%) van de vrouwen geen tot zeer weinig kennis heeft over haar overgang. Ze weet niet wat er gebeurt met haar hormoonhuishouding en hoe dit klachten veroorzaakt. Vaak weten vrouwen ook niet welke klachten allemaal horen bij de overgang en is er weinig kennis dat voeding en leefstijl aanpassingen klachten verminderen.

Gelukkig is er veel mogelijk om klachten aan te pakken, maar is betrouwbare én gepersonaliseerde informatie nodig, want iedere vrouw is anders. Vi helpt vrouwen met deze informatie en met laagdrempelige toegang tot ervaren overgang experts. Dit zijn experts op allerlei gebieden zoals voeding, slaap, beweging, stress. Daarnaast zet Vi slimme technologie in om vrouwen te helpen hun klachten en triggers bij te houden en te begrijpen want meten is weten. Daardoor kan een echt gericht haar unieke combinatie van klachten en leefstijl triggers aanpakken. Deze gerichte en ondersteunde aanpak zorgt voor klachten en uiteindelijk verzuim vermindering. 

Hoe kan deze app bijdragen aan het welzijn van mijn vrouwelijke medewerkers in de overgang?

De app biedt een uitgebreid ondersteuningsplatform voor vrouwen voor, tijdens en na de de overgang. Door middel van educatie, adviezen en tools, zoals symptoomtrackers en gepersonaliseerde tips, helpt de app vrouwen om met de symptomen en uitdagingen van de overgang om te gaan. Dit kan leiden tot een verbeterd welzijn, meer comfort op de werkvloer en hogere productiviteit.

Hoe lang duurt een Vi demo en wat kom ik hier te weten?

Wil je weten wat Vi voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan nu een vrijblijvende demo. Een demo duurt zo’n 45 minuten. Tijdens deze digitale meeting laten we je kennismaken met Vi en het belang van medewerker ondersteuning tijdens de overgang. We laten je zien hoe makkelijk het voor een vrouw om meer te leren over haar unieke overgang en hoe ze zelf aan de slag kan gaan. Je krijgt een kijkje in ons platform, en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met Vi.

Hoe werkt Vi?

We hebben het Vi platform speciaal ontworpen om vrouwen in de overgang gepersonaliseerd meer over hun eigen overgang te leren en ze in eigen regie met concrete acties aan de slag te laten gaan om hun klachten aan te pakken.

Geen one-size-fits-all informatie, wij geven iedere vrouw gepersonaliseerde informatie gericht op haar unieke situatie. We helpen haar te begrijpen wat haar klachten veroorzaakt. Wanneer we dit boven tafel hebben, bieden we verschillende vormen van overgang expert ondersteuning om heel gericht aan de slag te gaan. Alles wat je nodig hebt om weer grip te krijgen op jouw lichaam en overgang.

Hoe worden de privacy en gegevensbeveiliging van mijn medewerkers gewaarborgd?

We nemen privacy en gegevensbeveiliging zeer serieus. Vi gebruikt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de gegevens van je medewerkers te beschermen. Onze bedrijfsvoering en technologie is zodanig ingericht dat je er als (toekomstig) gebruiker van onze diensten zeker van kan zijn dat de persoonsgegevens die je met ons deelt in veilige handen zijn. We delen nooit individuele gezondheidsinformatie zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betreffende medewerker. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Er wordt nooit individuele informatie of data gedeeld met de werkgever. Informatie over specifieke klachten of symptomen blijft strikt vertrouwelijk.

Ik wil graag onderzoeken of Vi een geschikt aanbod is voor onze medewerkers, hoe leer ik hier meer over?

Je kan hier een vrijblijvende introductie inplannen met het Vi team om er achter te komen of ons aanbod past bij jouw organisatie en werknemers. We bespreken wat jullie uitdagingen zijn en introduceren de verschillende diensten van Vi voor vrouwen. Ook laten we zien hoe vrouwen op een gemakkelijke en anonieme manier de juiste en gepersonaliseerde ondersteuning krijgen. En je krijgt een kijkje op ons online platform.

In welke talen is Vi beschikbaar?

Op dit moment is Vi beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Kunnen vrouwen van 40+ die nog geen overgangssymptomen ervaren Vi ook gebruiken?

Ja, Vi is er voor alle vrouwen van 40+. Vi gelooft in vroegtijdige interventies om het verergeren van klachten voor te zijn. Daarnaast is er onder vrouwen nog weinig kennis over de overgang en de klachten die daar bij kunnen horen. Juist daarom is het voor vrouwen van 40+ ook relevant om alvast de basis te leren over de overgang. Wanneer dan de eerste signalen van de overgang zich dan voordoen, een vrouw deze ook als overgang herkent en de juiste aanpak tijdig kan worden ingezet.

Waar zijn de gezondheidsinformatie en -adviezen van Vi op gebaseerd?

De Vi methode en informatie is gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring van de Nederlandse VVOC (Vereniging van Verpleegkunig Overgang Consulenten).

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat educatie over de overgang en handvatten bieden om in eigen regie aan de slag te gaan, klachten verminderd. Ook laat onderzoek zien dat het bijhouden van symptomen, frequentie en intensiteit bijdraagt aan de motivatie om klachten aan te pakken. Daarnaast is aangetoond dat vrouwen die in de overgang loggen, significante verbetering zien in hun klachten, versus vrouwen die niet loggen. Deze inzichten hebben geleid tot de informatie, tools en expert ondersteuning die Vi biedt aan vrouwen.

De Vi informatie en programma’s worden regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de informatie en adviezen die we verstrekken nauwkeurig en up-to-date zijn. Hierbij wordt alle informatie in samenwerking met ervaren VVOC consulenten ontwikkelt, die ervoor zorgen dat de informatie medisch geverifieerd en betrouwbaar is.

Waarom hebben mijn medewerkers in de overgang Vi nodig?

Op dit moment blijven de meeste vrouwen in de overgang rondlopen met hun klachten en krijgen ze vanuit het reguliere zorg systeem minimale support. Onderzoek laat zien dat dit helaas lijdt tot veel ziekte verzuim en zelfs verkeerd gediagnostiseerde burnouts. Zonde, vinden wij! Veel overgangsklachten kunnen namelijk significant worden verminderd met de juiste leefstijl aanpassingen. 

Daarom hebben jouw medewerkers Vi nodig, om allereerst betrouwbare informatie gericht op haar klachten tot zich te nemen. Om vervolgens middels het bijhouden en verkrijgen van gepersonaliseerde inzichten in klachten en leefstijl, te begrijpen wat er speelt in haar overgang. Met de ondersteuning van onze Vi experts kunnen jouw medewerkers echt aan de slag, nergens anders in Nederland vinden vrouwen deze combinatie op een plek.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij Vi?

Het Vi Customer Success team neemt contact op om Vi op te starten. Zodra jouw organisatie is aangemeld kunnen alle vrouwen in de overgangsleeftijd gebruik maken van de Vi diensten en de Vi app downloaden. Om van de diensten van Vi een succes te maken, wil je natuurlijk iedereen hier over informeren en het belang laten inzien. Ons customer success team zal samen met jullie een communicatieplan ontwikkelen, waar Vi de juiste ervaring en materialen voor heeft. Samen informeren en enthousiasmeren we jouw medewerkers om met hun overgang aan de slag te gaan en weer grip & begrip te krijgen.

Wat is de VVOC en hoe werken jullie samen?

De VVOC, kort voor Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulenten, is hét kenniscentrum over de overgang in Nederland. Overgangsconsulenten aangesloten bij de VVOC bieden onafhankelijke en erkende specialiseerde hulp aan vrouwen in de overgang.

Vi is ontwikkeld in samenwerking met de overgangsconsulenten van de VVOC en ook alle overgang educatie is door hen geverifieerd. Wanneer je behoefte hebt aan 1:1 ondersteuning kun je bij Vi een consult boeken, alle consulenten zijn aangesloten bij de VVOC.

De consulenten hebben een geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd die wordt erkend door de gynaecologen van de Dutch Menopause Society, en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom wetenschappelijk onderbouwde begeleiding van overgangsklachten. Niet onbelangrijk, veel zorgverzekeraars vergoeden enkel consulten gedaan bij consulenten aangesloten bij de VVOC.

Wat is het verschil tussen Vi en het organiseren van overgang workshops?

Het verminderen van overgangsklachten begint met de juiste informatie en kennis. Hiervoor is een workshop een goede eerste stap. Vrouwen leren hier over de overgang, de fases, de meest voorkomende klachten. 

Omdat iedere overgang en combinatie van klachten, gezondheid en leefstijl uniek zijn, gaat een workshop vrouwen niet helpen haar eigen unieke overgang te begrijpen of gericht aan te pakken. Hiervoor is een gepersonaliseerde aanpak nodig. 

Vi biedt deze aanpak in een combinatie van slimme data-gedreven technologie gecombineerd met ondersteuning van allerhande overgang experts. Wil jij dus dat medewerkers echt gericht aan de slag kunnen hun overgangsuitdagingen aan te pakken, biedt ze Vi!

Wat zijn de kosten aan het gebruik van Vi?

Wij werken met een abonnement model waar alle Vi diensten inbegrepen zijn en jouw organisatie een laag maandelijks bedrag per vrouw betaalt. Dit bedrag wordt bepaald op basis van een aantal organisatie kenmerken, plan hier een introductie gesprek in om een maatwerk prijs te krijgen.

Welke diensten biedt Vi aan mijn medewerkers?

Vi biedt iedere 40+ vrouw in jouw organisatie alles wat ze nodig heeft om begrip te krijgen over haar unieke overgang én gericht aan de slag te gaan om grip te krijgen op de uitdagingen waar zij mee kampt. 

Daarnaast nemen we ook leidinggevenden mee, om te zorgen dat zij de overgang beter begrijpen én herkennen. Zodat ze vrouwen beter kunnen bijstaan waar nodig:

  • Bevestiging middels Vi overgang assessment voor gepersonaliseerd advies
  • Overgang klachten & triggers begrijpen via de Vi Overgang Tracker
  • Kennis door gepersonaliseerde educatie modules & programma’s
  • Laagdrempelige ondersteuning van experts middels inloopspreekuren, thema webinars, Q&A sessies
  • 1:1 ondersteuning via de 24/7 chat of consults
  • Ondersteuning van andere binnen de Vi Community en support groepen
  • Digitale Overgang-training speciaal voor leidinggevenden

Welke informatie ontvang ik als werkgever over het gebruik van Vi?

We hebben een gezamenlijke missie dat we iedere vrouw in jouw organisatie willen ondersteunen grip te krijgen op haar overgang. Hiervoor doen we een periodieke effectiviteitsmeting die we vergelijken met de gedane nulmeting. Ook geven we je geaggregeerd en geanonimiseerd inzicht in het medewerker gebruik van Vi en de verschillende diensten daarbinnen.